1) Cum facem o comanda?
Pasul 1: Comanda se face: fie direct de pe site(vezi video de mai sus), fie la aceasta adresa de e-mail: comanda@mobirom.ro
Pasul 2: O sa primiți pe e-mail oferta care o să includă transportul și un termen aproximativ de livrare.
Pasul 3: După ce confirmați faptul că doriți comanda o sa vi se trimită o factură proformă, acolo o sa găsiți un cont bancar necesar pentru a face plata avansului prin transfer bancar(reprezentând 25% din valoarea comenzii). Restul de 75% din valoarea comenzii se poate plati fie prin transfer bancar inainte de livrare, fie ramburs la curier, dupa cum preferati dvs.
Pasul 4: Se plătește avansul, in acel moment comanda este confirmată, aceasta intră in producție conform cerințelor dumneavoastră.

Termenul de livrare depinde de cantitatea comandată, acesta fiind de 5-7 săptămâni, el poate fi depasit la comenzi mai mari și în perioade aglomerate.
Important! Va rugam sa considerati termenele de livrare ca fiind orientative. Suntem o fabrica, iar productia este de serie(altfel nu am putea avea aceste preturi), din acest motiv, comanda dvs. se grupeaza cu alte comenzi ale aceluiasi produs, asadar termenul de livrare poate fi diferit si greu de estimat.


2) Cum alegem culoarea lemnului si tapiteria?


Copyright © 2020 Mobirom Romania. All rights reserved.